KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2010. szeptember 30., csütörtök

Utoljára a parkolásról....

...legalábbis egy ideig!
Nos, úgy tűnik, hogy van oltári véletlen egybeesésről van szó, vagy a rendőrség/önkormányzat intézkedett, mert már 3 napja viszonylag rendben van a parkolás, -pontosabban, a nem parkolás- azon a területen, amit az egyik előző bejegyzésemben említettem.
Eltűntek a teherautók, és most már látszik, hogy érdemes volt lerakni a díszkő burkolatot, az üzletsor, és a pihenőpadokkal tarkított kis parkocska között megvan a kapcsolat és nem kell ronda autók oldalát bámulni!

Szóval, köszönet a rendőrségnek, vagy az önkormányzatnak! Azért időről-időre járjanak vissza és ellenőrizzék!

Ma reggel már csak a kis, ronda, lila Nissan állt ott, és -ezt azért majd ízlelgessék kicsit, amikor kimondják- egy ÁRUSZÁLLÍTÓ KIS POLSKI!!! Legalábbis, az autó első szélvédőjén volt egy A4-es laminált lap ami majdnem eltakarta az egész autót, és az volt ráírva, hogy ÁRUSZÁLLÍTÁS! Nem tudom, mit lehet egy kis Polskival szállítani, de nem hinném, hogy két doboz tejnél többet. :-)

A másik parkolással kapcsolatos dolog, amit megemlítenék, az a fekete Seat Toledo! Leparkolt a Toledo a Kemény Zsigmond utcába, az üveges elé kb. 3 évvel ezelőtt, és ott parkolt 2 évig. Aztán 1 évvel ezelőtt, amikor a vízvezetéket cserélték, akkor daruval áthelyezték a Petőfi utcába a lakberendezési bolt elé, és azóta ott áll!
Nincs rajta rendszám, semmi amivel azonosítható lenne. Már hiányzik az első hűtőrácsról a Seat embléma, valaki elkezdte letépni a szélvédő műanyag vízvezető csatornáját, nemrég észrevettem, hogy a mozgatás, és a környékén való állandó jövés-menés következtében megnyomódott az oldala is. A belsejébe beszivárgott a víz, ami mindig nedvessé, párássá változtatja az utasteret, ha picit megsüti a nap, és az ülések már elkezdtek penészesedni.

Tudom, hogy nem lehet, csak úgy hatóságilag fogni és elvinni az autót, de kinek nem kell egy ilyen autó?? Ki a tulajdonosa? Ha neki nem kell, én elvinném, mert még így is túl jó ahhoz, hogy ott pusztuljon le!

Néhány kép:

A kerékgumi félig leeresztve, látszik, hogy régóta nem mozdult már

A penész nyomai a hátsó ülésen, pedig szép világos bézs belseje lenne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése