KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2010. október 27., szerda

Columbus day ..... na de nálunk, Újpesten?

Az USA-ban október második hétfőjén Kolombuszra emlékeznek azért, hogy milyen jó is, hogy felfedezte Amerikát! Mármint, mondják ezt a sápadtarcúak! 
Nekik üzennek az indiánok azzal a mondással, hogy: "Ünnepeld Kolombuszt! Menj át a szomszédod házába és közöld, hogy onnantól kezdve ott fogsz lakni!"

Ez a mondat nekem azóta vált szimpatikussá, amióta pártunk és kormányunk bejelentette a nyugdíjpénztárakra vonatkozó ötletét. Vélek némi párhuzamot felfedezni a fehér telepesek térfoglalása és a kormány "pénzfoglalása" között. S, ez el is juttat a kerületünkhöz!

Úgy gondoltam, hogy ebben a bejegyzésemben kerületünk honlapját vizsgálom meg. Kritikák és javaslatok fogalmazódtak meg bennem, amik, mint szappanbuborékok, pukkantak szét ahogy elöntött a méreg!
Jóindulattal vagyok az új Mester iránt, megelőlegezett bizalommal tekintek rá, a nevével is csak egyszer poénkodtam, - azt hiszem az utolsó érv önmagáért beszél- de most olyan József Attilásan, érte haragszom,  és nem ellene!

Egy kerületi honlap szóljon a kerületről, a kerületi képviselők ne nagypolitikusoknak , pártszimpatikusoknak  tekintsék magukat, hanem max. településfejlesztési felelősöknek. Míg a parlamentben anyáznak választottaink, addig az önkormányzatokban picit veszekedjenek, majd a kerület érdekében állapodjanak meg,  aztán menjenek el közösen focizni, sörözni! Mert erre kaptak mandátumot!!
A békés egymás mellett élésre van példa: az újpesti piacon egymástól 3 méterre kampányolt a Jobbik és az MSZP , de nem folyt vér, és hangos szót sem hallottam!

És ez így van jól! 

Na, pont ezért a Negyedik Kerülő blog egy emberként dobott hátast amikor azt látta, hogy arra még nem jutott idő, vagy gondosság, vagy elegendő figyelem, hogy a honlapon minden menüpont alatt frissítsék a megválasztott képviselők névsorát, de arra igen, hogy a kezdőoldalon Hollósi doktorral készült interjú(?) keretein belül kormánypropagandát nyomjanak!
 
Ha olyan jóindulatú vagyok, mint a Mesterrel, és feltételezem, hogy Hollósi doktor a kirurgia mellett a nyugdíjalapok szakértésben is jeleskedik, akkor is érvényes amit mondani akarok: 

Ha jól tudom, a kerületi honlap a kerületben lakók pénzéből, értsd: KÖZPÉNZBŐL működik, ezért
KERÜLETI HONLAPON KORMÁNYPROPAGANDÁT OLVASNI NEM AKAROK!

Az úgyis ömlik rám az országos köztévéből, közrádióból, pártújságból!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése