KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2011. február 8., kedd

...van, ami mindig büdös...

...még akkor is, ha megpróbálják elmagyarázni az embereknek, hogy rózsaillatot éreznek!


Amellett bosszantó, ha hülyének néznek!

Ezt teszi most DéTé és az önkormányzat közpénzből fenntartott honlapja, újságja!

Nagyon utálni való, ha kerületi, önkormányzati oldalon párt-, és kormánypropagandát kell olvasni! Ezt már anno meg is énekeltük, amikor a nyugdíjszakértő sebészorvosunk próbálta megmagyarázni, hogy milyen jó, hogy pártunk és kormányuk most egyszerűen lenyúlja a nyugdíjmegtakarításokat, Most pedig DéTé-nk magyarázza a kakával összemázolt portréját!

Pedig a történet egyszerű:
WéZsé most életfogytiglani 350ezer/hó-val köszöni meg DéTé-nek, hogy támogatta őt abban, hogy közelebb kerüljön a zsírosbödönhöz. Szép csendben be is csordogált volna a lé a Dé család kasszájába, mert egy kis köszönőpénz mindenkinek jár, nemde? Lett is volna belőle új autó -amihez Dé vonzódik, tudhatjuk meg a www.fidesz.hu-n megjelent írásokból- meg nyaraló, és búvárkodás és a fene tudja micsoda....minden, ami a manapság a nagyzoláshoz illik, de a gonosz újságírók, illetve azok akik szerint 3millió700ezer/év adóforintnak jobb helye is lenne a kerületben, -oh, hogy átok rájuk, akik ilyenre mernek gondolni- nyilvánosságra hozták ezt a kis extravaganzát!

Erre DéTé előveszi a régi lemezt, hogy "acocialistákmegtripponmegakomenisták"!
Hagyjuk már!  DéTé, ez szánalmas és nevetséges!

Egy: Most csak a FIDESZ van és a Talpnyalók. Ha a kerületben WéZSé=Fidesz, akkor DéTé rájöhet a szerepére! Most nincs kire kenni a kakát, csak magukra. Most csak a FIDESZ és a Talpnyalók tudnak elcseszni, elkúrni, lenyúlni, ellopni dolgokat, és Istenemre mondom, -jól csinálják!

Kettő: hagyjuk már békén ezt a Norbert gyereket! 900 szavazattal maradt le! Ha az unokatestvérem nem alszik el ebéd után, most WéZsé kinn reszelhetne a városházán kívül! Azt mondják, hogy a győzelemhez elég egy szavazat is, a többi már csak az egóhoz kell! Nos, WéZsé egója ezek szerint lélegeztetőgépre kellene, hogy legyen kapcsolva!

Három: Most meg létrehoz egy alapítványt??? Ne szórakozzon már! Az alapítványok a legnagyobb pénzmosodák!

Négy: Inkább irányítaná a pénzt az önkormányzat egy elkülönített számlájára. Akkor nem keletkeznének "működési költségek, leírható költségű takarítószerek, offshore tanácsadócégek tanulmányaira kifizetett milliók", mint egy alapítványnál!  Maximum csináljon egy weblapot ahol tételesen felsorolja, hogy mire költötte a pénzt!

Plusz egy: Még a kereszténydemokraták is elhatárolódtak a WéZsé-DéTé manővertől!! Ezt érdemes elolvasni:

Igazából nem is érdekel ez az uram-bátyámozás, csak az bosszant, hogy telenyomják a kerületi honlapot a marhaságaikkal és a kicsinyes magyarázkodásaikkal, ahelyett, hogy a kerület fejlődése járna az eszükben.
Ami egyébként a dolguk lenne!

Szóval, ha kell, mint annak idején Luther, kiszögelünk egy nagy táblát az önkormányzat kapujára:

NEM KELL PÁRT-, ÉS KORMÁNYPROPAGANDA!!
INKÁBB DOLGOZZANAK A KERÜLETÉRT!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése