KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2011. február 14., hétfő

Az első fecske

Megépült a Passzázs-ház a piacnál, átadták a passzázst, ami olyanra sikeredett, mint maga az épület: ronda, barátságtalan! Nyomasztóan alacsony, sötét, szinte levegőtlen. A járólapokon végigfutó vörös vonal értelmetlen, zavaró és már most mozog pár lap és rálépéskor lehet hallani hogy alatta üresség van, tehát rövid időn belül ki fog mozdulni és szét fog törni!

Azonban nagy érdeklődéssel várom, hogy milyen üzletek nyílnak majd az átjáróban!
Íme két kép magáról az átjáróról:

és az új főtér dokumentációiból tudjuk, hogy iszonyatosan nagy lakossági igény mutatkozott, már-már lakossági NYOMÁS nehezedett az önkormányzati döntéshozókra azért, hogy a barátságosan régies és homogén kinézetű utcát megbontsák, oda ronda és nagy épületet emeljenek azért, hogy kapcsolat teremtődjön EZZEL: 




Hányszor,- de hányszor hallhattuk a zembereket arról beszélni, hogy miért nincs kapcsolat a piac parkolójából kivezető út és a József Attila út ezen szakasza között, hiszen van ott pelenka raktár, illegális szemétlerakó hely, lepattant kapualj, elhagyott, gazos udvar, lakodalmas rockot döngető, egymással üvöltöző népes család az etnikum képviseletében és a Központban lévő SPAR is oda hordja ki az elrohadt zöldségeket!
 
De ne legyek rosszmájú! Örömmel tapasztaltam, hogy -bár még csak február van- megérkezett az első fecske egy utazási iroda, vagyis ahogy magukat nevezik, KÖZPONT képében! Aki utazni szeretne, vagy repülőjegyre van szüksége jöjjön ide és reméljük közösen, hogy hamarosan több fecske is érkezik, és nem fognak idő előtt elköltözni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése