KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2011. június 23., csütörtök

Acut Parbesedismus

Na tessék! Mi is elkaptuk!
Kitört rajtunk a párbeszéd-kór!

Csakúgy, mint nagyjaink országos szinten, helyi szinten is, a kerületvezetés konzultál a választópolgárral!
Tegnap a postaládába megérkezett a Hajrá Újpest Városfejlesztési Program színes, 8 oldalas képregény formájában.
Értem én a Mester szándékát, hogy ő jót akar ezzel, és ilyen egyszerű módon akarja tudtára adni a nagyérdeműnek, hogy vannak emberek a városházán akik valamit valamiért csinálnak, ezért csak néhány gondolat:

1./ Kérem, itt elkésődés esete forog fenn!
Ugyanis, ezt a párbeszédet a választópolgárral a választások ELŐTT kellett volna lefolytatni, és nem fél évvel utána! Választási kampány-anyagot terjeszteni a megnyert választások után pár hónappal nem érdemes! Egyrészt azért, mert ez pénzbe kerül, KÖZPÉNZBE, amiből mondjuk padot lehetne állítani, vagy utcaseprőt fizetni, másrészt meg már úgyis megnyertük a választást, tehát minek erőlködni?!

Szóljon már valaki a Mesternek, hogy a kampánynak vége, és már ő a Mester.

Ez egy tökéletes anyag lett volna a választások előtt, mert színes, egyszerű és vágyálmokat láttat.

2./ Ha már fejlesztési programról van szó, akkor valami szakmaibbra várnék! A választások előtt azt olvashattuk, hogy itt VALÓDI panelprogram lesz, de itt nem látni még egy ÁL panelprogramot sem. Vannak szép szavak egymás mellé rakva, de olyanok, mint egy felfújt léggömb: kívülről szépek, belülről üresek!

3./ Egy kerület, ne adj' Isten, ország vezetése nem csak abból áll, hogy megkérdezzük, hogy mit akar a nagyérdemű, mert a válasz borítékolható: cirkuszt és kenyeret! Elő kéne állni valami megvalósítható koncepcióval. Nem állítom, hogy nincs ilyen, de ha van, akkor miért nem az található meg a postaládában?!

Hajrá újpestiek!
Hajrá Újpestország!
(ja...összekevertem egy másik szlogennel!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése