KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2014. június 30., hétfő

What Shall We Do With a Drunken Woman / Mit tehetünk a részeg nővel

Baromi jó ez a Bajnok Terasz, mert olyan dolgok vannak, mint közösségi élmény, összetartás, kerületi feeling és miegymás..... mondom, érthető!

VISZONT, az mérhetetlenül üdvözítő volna, ha -mint a fociban- a "söprögetésről" is gondoskodnának.
UGYANIS, az események zárása után a normális publikum hazamegy és alszik egyet, viszont az erre képtelen részegek folytatják a randalírozást a piac környékén, akiktől nem tudnak aludni a közelben lakók.

PÉLDÁUL, szombatról vasárnapra virradóra egy kb. 50-55 éves részeg nő és a két tacskó méretű rohadt kutyája szolgáltatta a műsort. A nő értelmetlenül hadovált, a két kutya pedig folyamatosan ugatott.

Néha a biztonsági őrök veszekedtek vele, sőt kijöttek a rendőrök is, ám ez a két csoport több impotenciát mutatott a helyzet kezelésében, mint amennyit kb. egy kórház férfi elfekvőjében lehet fellelni. Egy biztonsági őr magázódva kiabált a nővel, amitől a két rohadt kutya még jobban ugatott, a rendőrök pedig IGAZOLTATTÁK (!!!), és mivel nem volt hivatalosan regisztrált Al-Khaida tag, ezért úgy gondolták, hogy részükről a dolog le van tudva. Mondták neki, hogy menjen haza!

Tegye fel a kezét, aki szerint a nő hazament! 

Óh, igen! Bizony, nem ment haza! Egy kicsit odébbment, került egyet, és visszament a piacra, így hajnal 2:00-től 7:00-ig tartott a műsor!

Ha nem vasárnapra virradt volna, hanem egy munkanapra a nő nem élte volna túl a környező lakók haragját.
SAJNOS, vasárnapra virradt!

Ezt jeleztem a kerületi Facebook oldalon, és becsületükre mondva jött is válasz:
"Miből gondolja hogy a kutyás hölgynek köze van a Teraszhoz?"

Nos, egy kicsit félő, hogy nem érzik át a problémát!
A kérdésükre válaszolva, ennek két oka is van! Az első a gyakorlat, és a második a valószínűség! 
Vagyis, ha nincs Bajnok Terasz, nincsenek ott tébolygó részegek, valamint, a Bajnok Terasz az a hely, ahol 22:00-23:00 óra körül alkoholt mérnek, és a program végeztével onnét rajzanak az emberek hazafelé, vagy épp kutyát ugattatni. (OK, nem a kutya a hülye!)

A buli bezárása után kezdik a részegek a műsort. (a sétány padjain, a pergolás kútnál, illetve a piac és a virágpiac között az asztalokon) Namost, kb. éjfélig van az embernek türelme a verbális szennyet hallgatni, utána már annyira nem vicces.


Kínzó kérdés:

Ugye, nem az a dolog megoldása, hogy a kerület megpróbálja eltolni magától a problémát azzal, hogy pl. bizonyítsuk be fotókkal, videókkal, hogy a nő a Bajnok Teraszon volt!?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése