KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2010. december 27., hétfő

Parkolás, parkolás és harmadszor is, PARKOLÁS

Attila küldött egy mailt, még az ünnep előtt, amelyben parkolási anomáliára/agyrémre hívja fel a figyelmet! A levelét alább közöljük, s az olvasás után csak egy kérdés merülhet fel az emberben: valóban ilyen helyen kell hagyni az autót?! Várjuk a JJJ-840 frsz. Suzuki tulajdonosának a magyarázatát az incidensre! A Negyedik Kerülő szeretné hinni, hogy van valami elfogadható ekszplanáció!

"A mellékelt két képet tegnap (2010.12.21.) délben készítettem az István út - Munkásotthon utca kereszteződésében. A képeken látható autó elállta az Árpád út felé közlekedők útját. Miután zöld jelzésre nem indeult el, arra gondoltam esetleg megnézem mi történt. Mivel nem láttam a vezető fejét, arra gondoltam, hátha rosszul lett. De az autóhoz érve meglepve tapasztaltam, hogy egy árva lélek nincs az autóban. Szóltam az aluljáróban éppen szolgálatban lévő rendőrnek, illetve az éppen hozzá érkező közterület-felügyelőknek az autóról. Már állítólag tudtak róla, és folyamatban volt az intézkedés.

Kíváncsi lennék mondjuk az Újpesti Naplóban vagy az ÚKTV rendőrségi híreiben a történtekre, illetve hogy ilyenkor mire számíthat az autó tulajdonosa. Mert azért így otthagyni az autót..."


Ennyi a levél, köszönjük Attilának az üzenetet és az intézkedést!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése