KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2014. szeptember 23., kedd

ÚjBest - a közpénzből finanszírozott diszlexia

Mondja már meg valaki, hogy a kerületi önkormányzatnak miért kell a kerületben a kerületieknek, önmagát népszerűsítenie közpénzből kiadott színes magazinban?

Az önkormányzat egy szükséges rossz! 
Azért van, hogy az ügyeket intézze, és nem azért mert az örömöt okoz a lakosságnak! 
Akkor is van, ha nem akarjuk! 

Namost, ehhez képest találhatunk a postaládánkban egy nagyméretű, színes kiadványt ami arról akar minket meggyőzni, hogy milyen jó, hogy van önkormányzat! 
Mintha épp arról kéne szavazni, hogy legyen-e önkormányzat, vagy sem!

Az összes klisét, közhelyet bevetették. Látható benne lila és -természetesen- narancssárga. A borítólapon cukin játszadozó gyerekek, - bár innét hiányoznak a kiskutyák, -hogy teljes legyen az érzelmi letámadás. Az első lapon a Mester üdvözli a pórnépet, aki retusáltan kb. 15 kilóval fiatalabbnak tűnik a valós helyzetnél, majd, képek, hogy milyen jó, hogy az önkormányzat az elmúlt években ELVÉGEZTE AZT, AMI EGYÉBKÉNT IS A DOLGA!

Megérteném, ha ez egy angol nyelvű kiadvány lenne a KERÜLETEN KÍVÜLIEKNEK, és az önkormányzat tett volna legalább egy sikeres dolgot is az elmúlt években, hogy a budapesti turizmusba bevonja Újpestet, de én még nem láttam külföldieket Újpesten kezükben Budapest utikönyvvel sétálgatni!
Például egy utikönyvbe tökéletes volna ebből a kiadványból pár dolog!

Az ÚJBEST az angolul értőknek mond valamit, de a többieknek maximum a "p" és "b" zöngétlen-zöngés hangpáros diszlexia miatti felcserélése!

Szóval, kedves lakótársak, nem egyéb ez, mint közpénzből nyomtatott pártpropaganda! 
Mások költik magukra a mi pénzünket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése