KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2011. február 10., csütörtök

Eine Kleine Nacht Statisztika

Az életműdíjról írt bejegyzést tegnap éjfélig (2011.február 9.) elolvasták 1267-en. Minket is meglepett a szám, és gyanítjuk, hogy a most létrehozott Facebook oldalnak és a téma felháborodást keltő együtthatójának köszönhetjük ezt látogatási mennyiséget! Maga a szám is lehet egy jel, vagy figyelmeztetés a Nagyjainknak, mert 1267-ben történt meg először, hogy a szerviensek közösen, egy testületként léptek fel a király hatalma ellen! (Ez volt az szerviensek 5. gyűlése Esztergom mellett, és innentől datáljuk a rendi szerveződés kezdetét a történelemben)
 
523-an vették a fáradtságot, és küldtek üzenetet, és ebből nyolc (8) ember irányított vissza az anyánkba, tehát az eredmény azok javára, akik szerint valami nem frankó a dolgok körül:

515:8
"...valami bűzlik Dániában!"           vs.             "nincs itt semmi gond"

Mi, részünkről lezártnak tekintjük az ügyet, hacsak valami új fejlemény nem lát napvilágot, illetve nem kell táblát kiszögelni a Hivatal kapujára!

És egy záró gondolat:

Őszintén, az újpesti köz érdekében reméljük, hogy a WéZsé-nek nincs nagyon kiterjedt csókos baráti köre, mert ha még kioszt 4-5 ilyen életműdíjat akkor mi, polgárok, úgy ahogy van, az egész Újpesten lehúzhatjuk a rolót, és max. nézegethetjük a képeslapot amit a Mester és a Haverok küldenek nekünk, amint a saját, privát Karib-tengeri szigeteiken két pálmafa közé kifeszített függőágyban Pina Coladát szopogatnak! ;-)

Bocsánat, de ezt nem lehetett kihagyni! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése