KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2010. november 9., kedd

Love is life......Oxygen

Nagy ajándék a kerületben az Oxygen Wellness. Abszolút európai színvonalú termek, öltözők, büfék. Külön jó az étterem, egyedül a cukrászda teremt kis disszonanciát, dehát, egye fene,  tudvalévő, hogy ami jó az életben azt vagy a Tízparancsolat tiltja, vagy AIDS-et kapni tőle, vagy hizlal!  Külön öröm, hogy a lányok a recepción szépek, mindig van szabad futópad, evezőpad, és mindenféle dolog, amit a hatvan éven felüliek csak szexgépként képesek felismerni.

Azt viszont nem lehet róla elmondani, hogy olcsó lenne. Nem ismerem az épület fenntartási-, üzemeltetési költségeit, de az biztos, hogy nem lehet olcsó! Ameddig van fizetőképes kereslet, addig ilyenek az árak.

Eddig egyetlen zavaró tényezőt találtam, vagy helyesebben mondva, tudnék említeni! Ha veszünk egy 3 hónapos, egész napra szóló fitness bérletet, akkor az 56.000.-Ft. Ha ugyanezt a bérletet vesszük meg, de azzal a restrikcióval, hogy csak délután 3:00 óráig mehetünk, akkor az 40.000.-Ft.

Namost, van olyan, hogy a munkába járó ember reggel jár futni, de valami miatt nem tud elmenni, és aznap este szeretne menni. Olyankor ki kell fizetni az egész napos, 1 alkalomra szóló jegyet, ami 1900.-Ft.
Azt gondolom, hogy ha valaki elkötelezi magát 3 hónapra a klub mellett, akkor lehetne ebből a teljesárú jegyből némi kedvezményt adni! A logika is ezt diktálná, hisz a nap egy része már kifizetésre került, és most már csak némi kiegészítésre szorulna aznapra a bérlet.

Kb. 8 alkalommal lehet a 3 hónap alatt este menni, hogy a kifizetett összeg egálban legyen az egész napos, 3 hónapra szóló bérlet árával. 8 alkalom, az sok, szerintem a rendszeres sportolók nem élnek ennyiszer a kivétellel, tehát nem kéne tartani tömeges délelőttről, délutánra történő migrációtól. Ha valakinek kialakult a napirendje, és abban a reggeli/ délelőtti futás, vagy akármi fér bele, akkor az igyekszik tartani a rendet. DE némi kedvezménnyel a kivételes esetekre, az ember sokkal komfortosabban érezné magát, és nem bosszankodna, hogy aznapra feleslegesen van a bérlete.

Szóval, csak a WELL BEING érzést javítaná, és jobban szeretné a közönség a klubot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése