KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2010. október 25., hétfő

Ünnep a téren

Kevés, de elégséges számban jelentek meg ünneplők szombaton este a városháza mögött, a téren.
A műsort lekéstem, illetve, az utolsó szcenárióra értem oda, és pár perc múlva azt gondoltam, hogy jobb lett volna még egy kicsit késni. Usztics művészúr kieshetne már végre Karádi őrmester szerepéből, bár attól tartok, hogy valójában már ki is esett, és azonmód bele is cuppant Szálasi Ferenc (gárdista)bakancsába. Nagyon nem volt szimpatikus ahogy vöröslő fejjel, csaknem ordítva szavalt. Ez nem művészi volt, ez erőszakos volt! Rémiszt a gondolat, hogy a mögötte álló fiatalokkal esetleg beszélget is, és ők pedig netán hallgatnak rá.

Az új Herr Bürgermeister beszéde langyos volt, nem volt ciki módon rossz, csak Október 23-i közhelyek gyűjteménye javarészt. A végén jó volt a gondolat, hogy a jövő felé kell fordulni, de ott hagyta abba, ahol el kellett volna kezdeni. Herr BM, ejnye-bejnyézze meg  a beszédíróját! Ennél sokkal kreatívabbnak, eredetibbnek kellett volna lenni!

A közönség alapvetően jóravaló, normális polgárokból állt, és még a szórakoztatóelem is megjelent az összetételben. Gondolok itt arra a pár vicces főállású magyarizé, nemzetőrre, akik maguknak csinálnak egyenruhát, és Jóska kitünteti Pistát, és majd Pista Jóskát.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése