KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2014. július 15., kedd

Színes Esernyők Sétánya - ötlet

A művészek alkotnak, az igazán nagy művészek simán másolnak!

Van Portugáliában egy város (Águeda), ahol nyaranta egy utcát színes esernyőkkel fednek le, hogy így védekezzenek a tűző naptól. Van még egy másik ok, is, -egy művészeti fesztivál- de ez most nem érdekes.

Ötlet és javaslat a városvezetésnek: van nekünk egy főtér, amin mindenféle rendezvény van. 
A főtéren van egy sétány, ami mentén a fák még olyan fiatalok, hogy nem igazán adnak árnyékot. Mi lenne, ha követve a példát a sétányt ilyen színes esernyőkkel fednénk le!?
Pár pózna kellene hozzá, de lehet, hogy még azok is adottak, acéldrót és soooook esernyő. Ha a főtér közelében lévő kínai kereskedők esetleg bizonyíthatnák lojalitásukat és elkötelezettségüket a kerület iránt azzal, hogy igen nyomott áron beszereznék az esernyőket, még nem is lenne annyira drága. Biztos, hogy annyiból kijönne, mint valamelyik másod-, harmadvonalbeli celebritás sztárocska fellépése valamelyik rendezvényen.

Én, a magam részéről szívesebben sétálnék színes esernyők alatt, vagy olvasnék az újpesti esernyők színes látványvilágáról az ujságokban, interneten, mint 2x45 percig hallgassak valamilyen nem annyira jó énekest.

A szombatonként megrendezett bolhapiacnak is kedvesebb hangulatot adna!
Ne adj Isten, még talán turisták is eljönnének Újpestre! 

Pár kép a látványvilágról:









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése