KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2012. július 17., kedd

Szimpátia az Ördöggel, avagy a FIDESZ-nek már tízezer újpesti halála sem drága!

...ha arról van szó, hogy az MSZP-t kell értelmetlenül, feleslegesen, társadalmi békétlenséget szítva rugdosni!


Vitába keveredtem a kerületi Facebook oldallal ezért ezzel a címmel reflektálok az ujpest.hu  honlapon megjelent " Az MSZP-nek Újpest sem drága" című írásra, mert ennyire manipulatív írást rég láttam! Kíváncsi vagyok, hogy ha róluk is hasonló szellemben és indíttatásból írnak, akkor mennyire görbül lefelé a szájuk sarka!

Véleményem szerint a kerületi honlapon, amit a kerületi emberek pénzéből működtetnek és tartanak fenn azok a bürokraták, -élükön a Mesterrel-, akiknek a fizetését a kerületi emberek dobják össze azért, hogy a kerületben élőket szolgálják, nem kéne kormánypropagandát folytatni! 

Ma már van párttévé, pártújság, pártmagazin, pártrádió, pártobersovszky, párt-médiahatóság, pártbíróság, pártügyészség, pártrendőrség, pártadóhivatal, párttitkár....minden ami egy jó pártállamhoz kell, tehát volna elég fórum és tér! Észak-Korea a fasorban sincs hozzánk képest!

Ha valaki a kerületi honlapon emeszpézni akar, hát, tegye!
De nem ingyen, sunyi módon befurakodva, belerondítva a jóindulatú lokálpatriotizmusunkba! A kerületi honlap nem az önkormányzaté, az nem a FIDESZ-é, nem a Mesteré, hanem az a MIÉNK, ÚJPESTIEKÉ!

Ha valaki emeszpézni akar a honlapon, akkor vegyen meg egy hirdetési felületet, az önkormányzat pedig a befolyt pénzből vásároljon kaszát amivel a Gondnokság emberei levágják azt dudvát ami felveri a betont a járda szélén a hivataltól 50 méterre (is, és még százezer más helyen)!

Azt mondják, hogy csak a "civilek" állásfoglalását tették közzé! Olyan független, párttatlan civilét, mint pl. Hollósi doktor, FIDESZ-es parlamenti képviselő! Cö..cö...ugyanmár!

Azt mondják, hogy újpesti az ügy, de mégis országos értelemben emeszpéznek! Cö..cö...ugyanmár!
Azt mondják, hogy a Kormány nem egyenlő a FIDESZ-szel! 
Mondjuk együtt: Cö...cö...ugyanmár!

De ami a legborzasztóbb, hogy ezek a "civilek" azt mondják, hogy szerintük helyes egy olyan embernek - még ha jó zenész is-, díszpolgári címet adományozni, aki szerint 10.000 újpesti férfit, nőt, gyereket, öreget, fiatalt üdülni és bográcsozni vittek el Auschwitz-ba! 

Azt mondják ezek a "civilek", hogy ők nem politikai állásfoglalást néznek!
A kép a kerületi honlapról van! Akkor most emlékezünk erre,
vagy kitüntetjük azt, aki ezt tagadja?
Nos, akkor, kedves Civilek! 

Egy olyan rendszer szóval-, tettel való támogatása, ami többek között, 10.000 újpesti ember gázkamrába hurcolásáért és meggyilkolásáért felelős, majd ezeknek az emberek halálának a tagadása nem politikai állásfoglalás, vagy valamelyik politikai oldal választásának a kérdése, hanem morális, erkölcsi és emberiességi kérdés!  

Ha olvassák az Újszövetséget - már akinek ez mond valamit- akkor abban le van írva, hogy a Gonosszal nem vállalunk közösséget a legkisebb mértékig sem! Nem képmutatóskodunk, és nem kacsintunk össze vele!

Erkel Tibor, aki a MIÉP fővárosi képviselője volt, 2005-ben az auschwitzi haláltábor felszabadításának 60. évfordulóján a megemlékezéséről frakciójával együtt kivonult. Ez tény!

Ezt az embert(?) javasolták most példaképnek! 
Nem érdekel, hogy milyen zenész! Nem érdekel, hogy kik voltak a felmenői!
A Gonosszal akkor sem kacsintunk össze!

Kíváncsian várom ki lesz kerületem új díszpolgára? 
Remélem nem Adolf Eichman!




 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése