KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás, anyázás, egyetértés, támogatás, fenyegetőzés, javaslat: negyedikkerulo@gmail.com


2011. január 27., csütörtök

350.000.-Ft/hó, életfogytiglan!

Kedves újpesti polgárok, örömmel jelenthetem, hogy itt van már nekünk a kánaán!

Miből látszik ez?
Nincs már több töredezett járda, elvezetetlen víz, kátyús úttest!
Nincs már több akadálymentesítés nélküli közintézmény, nincs már létszámhiány miatti hosszú várakozási idő!
Nincsen nyíratlan fű, gondozatlan közterület, törött pad, veszélyes játszótér, sepretlen utca!
Nincs éhező-, nehéz sorsú gyerek, elesett idős néni és bácsi!
Nincs már sportegyesület, klub, civil szerveződés aminek több pénzre lenne szüksége!
Nincs már több iskola, óvoda, bölcsőde amit felújítani, vagy fejleszteni kéne!
Nincs kórház, rendelő ahová több orvos, jobb felszerelés kéne!

Nincs már semmi olyan közhasznú dolog, vagy cél amire az újpesti polgárok pénzét el lehetne költeni!

Most már, kérem, minden, minden rendben van, és eljött az az idő amikor a regnáló-, és egykori helyi potentátok elkezdhetik egymás zsebeibe tömködni a pénzt!

De nem csak amolyan suttyó módon teszik ezt, hanem hasonlóan a Kossuth-téri fijjukhoz (továbbiakban, a Negyven Rabló), akik a 2/3-dal törvényt alkotnak arról, ha lopni akarnak, bizony, a mi fijjaink díjat alapítanak!

A díjat csak az kaphatja meg akinek DéTé a monogramja, aztán, ha majd eljön az idő, akkor megváltoztatják WéZsé-re.

Hogy is mondják erre? - Eddig én vakartam a te hátad, most te vakard az én hátam!

DéTé-ről elkészülhetett volna egy szép olajfestmény, hogy ott feszítsen a Városháza falán és a polgárok tisztelettel nézzenek rá, és példaként emlegessék, mint legendás és független kerületfit. De ez nem így történt, mert DéTé feladta függetlenségét, vagyis fogott egy botot, megpiszkált vele egy rakás kutyakakát és a képzeletbeli olajportréján egy bajszot és foghíjat pingált magának. A kaka büdös, de a kép még megmenthető lett volna! 
De most bot helyett egy jó nagy pemzlit vesz a kezébe, azt tunkolja a kakába és bemázolja a kép minden négyzetcentiméterét.

Az új mesternek megelőlegeztük a bizalmat, de sajnálattal tapasztaljuk, hogy aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. A Negyven Rabló közé be kell illeszkedni!

Eddigi életünk nagy eredményének tekintjük, hogy részt vállalhattunk abban, hogy a JAGUAR Cars visszavegye a nevet a magyarországi dealer-től, és annak a ritka bugris bandának át kellett alakulni Cél Motors Kft-vé.
Meglehet a következő évek projektje az lesz, hogy a nyakas, bajor Wintermantel-ek is visszavegyék a nevet, és legyen a mester csak egy Télikabát!

Havi 350.000.-Ft életfogytiglan!
Nyugdíj-kiegészítésként, közpénzből!

Hát igen.....nem rossz!

2011. január 26., szerda

Új Kiegyezés - 2011

Sajtóhír:

Derce Tamást élete végéig kaphatja az újpesti polgármester fizetésének hatvanöt százalékát. A Fidesz vezette önkormányzat olyan életműdíjat alapít, amit a kiírás szerint legalább egy évtizedig másnak nem lehet odaítélni. Derce húszévnyi polgármesterkedés után az önkormányzati választások előtt jelentette be, hogy hatodszor már nem indul az újpesti polgármesteri posztért. A kampány utolsó heteiben – félretéve a korábbi ellenségeskedést – a Fidesz jelöltjét, Wintermantel Zsoltot támogatta, aki a választáson 2,5 százalékkal verte az MSZP jelöltjét.
Derce Tamás legalább havi 350 ezer forintot kap haláláig az újpesti önkormányzattól, ha neki adományozzák a testület új életműdíját.
A IV. kerületi önkormányzat a csütörtöki testületi ülésen dönt Wintermantel Zsolt polgármester előterjesztéséről, amely azt javasolja, hogy Újpest önkormányzata alapítsa meg a Semsey Aladár Újpesti Életműdíjat. Az előterjesztés nagyon szűkre szabta a díjra javasolható személyek körét, a jelölt csak az Újpesten legalább tíz éven át polgármesteri tisztséget betöltő, élő személy lehet."

MI A F***(ene) VAN???????

2011. január 3., hétfő

No Seat, yes Te-Zsó

Jelentem eltűnt a fekete SEAT TOLEDO a Petőfi utcából!
Viszont pár hete nyílt ott egy új üzlet, valami vegyiárus, aminek az eléggé szerencsétlenül hangzó "Te-Zsó" nevet adták! Eléggé gettós, nemde? Remélem, hogy a tulajdonosokról kapta a nevét, pl. "Teri és Zsóka" és nem a közelben lakó selypítő bandatagokról!